Популярний в Україні Грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зірковий красень показав два фото - кольорове і чорно-біле, а в підписі до них запропонував шанувальникам вибрати, яке з них краще. На знімках можна побачити, як Іраклі проводить відпочинок. Виявилося, що він вирішив покататися на яхті в мальовничому куточку рідного Батумі. У підписі до публікації Макацарія написав: "Допомагайте в суперечці. Чб або колір? Я голосую за чб і закінчую своє літо 2020 в Батумі. Ви встигли відпочити? #maqatsa #batumi #summer #2020 #by @ty4kina888 #georgian". Треба сказати, що фанати не залишили без уваги нові фото зоряного красеня. Правда, до однозначної думки в суперечці з приводу знімків фоловери так і не прийшли, деякі пишуть, що їм більше подобається кольорове фото, інші голосують за чорно-біле.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.