Відомий співак, народний артист України Павла Зібров зізнався, чому виступив на концерті до Дня Незалежності з піснями мовою агресора.

Читайте Знай в Google News!

Зірка назвав претензії до мови пісень на скандальному концерті дурницями, передає kp.ua. Відомо, що в попурі прозвучало 42 знакових для України пісні. Зібров вирішив виконати російськомовні "Все буде добре" Вєрки Сердючки і "Ніно" Олега Винника.

"Прекрасна організація, все було сучасно і креативно. Багато мені писали: чому співали мовою агресора? Але мова ж тут ні до чого, це дурниці. Тоді й німецькою не можна співати, адже німці ж на нас нападали. Не можна так говорити про мову будь-якого народу", - вважає Павло.

Зібров, скріншот: Youtube
Зібров, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За його словами, в концерті були пісні тільки українських артистів. І музиканти співали українською, російською та татарською.

"Коли мені запропонували взяти участь у проекті, єдиною моєю умовою було те, щоб пісні, які я виконаю, були відомими в Україні. Сердючка – це ж народна улюблениця, а Винник – зірка номер один. Можливо, багато хто хотів, щоб звучали патріотичні пісні, але мені, здається, оспівувати любов, красу – це теж патріотизм. Були знакові пісні, такі як "Червона рута", "Там, де ми є", - зазначив Зібров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару в День Незалежності України.

Також портал Знай.uа писав, що головний вусань країни Павло Зібров розповів, як колись виступав на сцені за кабана.