Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, на якому заінтригувала підготовкою до проекту на "Новому" каналі, проте не видала, до якого саме. Так, артиска тепер може продемонструвати не тільки відмінну розтяжку і пластику, але і відкриває в собі нові таланти. Красуня вчиться ходити по канату, примірявши облягаюче спортивне вбрання чорного кольору з глибоким декольте.

Баланс справа тонка. Тут або контент знімати, або по канату ходити. 🤷🏻‍♀️🙃 Ділюся з вами тим, чим старанно займаюся останнім часом. Що тільки не зробиш заради @novy_channel 💪 🏽

Фолловери злишилися в захваті: "це тому, що маска полетіла😂"," 🤗 🖤 👍 🏻 Нана, Обов'язково вийде", " @anastasia_domination участь в новому шоу на новому?", "Для балансу треба бухгалтер".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.