Чарівна тренер" Зважених і щасливих " Марина Боржемська часто радує шанувальників кадрами свого життя. На цей раз жінка показала фото в костюмі по фігурі і задала філософське питання своїм фанатам. Знімок вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Марина зазначила, що жінки точно відносяться до сімейства котячих і зізналася, що часто відчуває себе левиці.

"Жінка-точно з сімейства котячих🐈. Найчастіше-Я левиця, але є щось трохи від пуми, ну і звичайно ж від пантери. А з якою кішкою, асоціюєте себе ви?",- запитує тренер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальниці не пройшли повз стильної публікації і не тільки відповіли на питання Марини зазначивши, що відчувають себе левицями і лінивцями, а й залишили масу компліментів красі Боржемської.

"Ой, я спочатку подумала що з вами на фото моя Мурка)))))) ось з нею себе і асоціюю", "Котя", "красуня", "Манул", "Я не кішка, Я – лінивець", "шикарна жінка", "рись-пантера-левиця", "зараз я Гарфілд, наїлася і йду спати", " Рудий котик на щастя!", "Думаю, найбільше мені підходить левиця! Завжди стою на сторожі своїх діток!", "Яка ви ж красива!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, тікала посеред ночі.

Як повідомляв Знай. ua, "розлучена і щаслива" Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Також Знай. ua писав, що колишня дружина Узелкова з шоу" Зважені та щасливі " Боржемська злетіла на повітря в Карпатах.