Актриса " жіночого кварталу "Аліна Гордієнко більше не"холостячка". 27-річна учасниця проектів Студії" Квартал 95 " вийшла заміж за свого колегу – сценариста Романа Блажкевича. Подробицями святкової церемонії, а також планами на ще два весілля Аліна поділилася через кілька днів після радісного заходу.

Читайте Знай в Google News!

"у нас було весілля в неформальному стилі – ми влаштували вечірку на даху 5 - поверхового будинку", – розповідає Аліна. Одними з перших закохану пару привітали колеги актриси по "жіночому Кварталу" Анастасія Оруджова і Олександра Машлятіна.

Весілля актриси "Жіночого кварталу", фото: прес-служба кварталу
Весілля актриси "Жіночого кварталу", фото: прес-служба кварталу

Більш того, Настя стала ведучою церемонії, а Саша – запрошеною актрисою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"вони самі готували весь сценарій, і для нас з Ромою багато на весіллі теж було сюрпризом.Наприклад, те, що дівчатка виконали для мене пісню "ненависті", адже я перша з нашої трійки вийшла заміж", – сміється Аліна.

Весілля актриси "Жіночого кварталу", фото: прес-служба кварталу
Весілля актриси "Жіночого кварталу", фото: прес-служба кварталу

За словами актриси, на одній церемонії вона з коханим вирішила не зупинятися – і попереду у них ще два весілля, але вже більш традиційні: "Одна відбудеться в моєму рідному Херсоні, а друга – в Стебнику, на малій батьківщині Роми. А ще ми збираємося повінчатися!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пекуча дівчинка Кравець з жіночого кварталу загуляла "у Януковича" і опустилася на коліна.

Як повідомляв Знай. ua, актриса Кварталу 95 Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Також Знай. ua писав, що "Квартал 95" продовжиться без Олени Кравець з невтішної причини.