Зірка російського шансону Любов Успенська поділилася з фанатами прекрасним почуттям-усвідомленням того, що в житті є близькі люди, які готові прийти на допомогу в скрутну хвилину. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Співачка опублікувала фотографію, на якій на столі стоїть подарунковий кошик з фруктами, букет білих троянд і два подарункових пакети з невідомим вмістом.

"неймовірно прекрасне почуття. Усвідомлювати, що в твоєму житті є люди, які зможуть подарувати тобі посмішку і підтримати, що б не сталося, навіть якщо вони не можуть бути поруч. Це справжні друзі, які завжди пам'ятають про тебе, які будучи на іншому кінці землі можуть оточити тебе любов'ю і радістю", - пише Успенська.

Співачка зазначила, що причиною є не квіти і навіть не сюрпризи, хоча вони приємні Успенській.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

" те, про що я хочу сказати - Це глибше. Справжні друзі-це коли ти знаєш, що тебе завжди чекають, люблять, пам'ятають і приймають ❤️ отримала неймовірної краси букет і подарунок❤️ ділюся з вами своїм маленьким щастям❤ я вдячна життю за прекрасних людей поруч❤", - написала артистка.

Фанати не пройшли повз публікацію і залишили чимало теплих слів під публікацією співачки.

"удачі вам, дорога!", "Тримайтеся, обожнюю. Вас!", "Це здорово!, що на Землі є такі Люди", "це дійсно щастя, вірю і підтримую‼️ ❤ ️ ", "Любаша, не впадайте у відчай, ВСЕ буде добре", " ви теж досить позитивна і добра людина! З величезною енергетикою! І харизмою! Просто добро до добра тягнеться", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, велелюбна Успенська запалила в компанії відразу двох чоловіків.

Як повідомляв Знай. ua, Успенська потягне злих коментаторів до суду, вже найняла людей.

Також Знай. ua писав, що Успенська стала мамою в 66, Шанувальники не можуть знайти собі місця.