Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила гаряче відео, на якому запально танцювала з учасником "Танців з зірками" Женею Котом в центрі Києва, примірявши спокусливу облягаючу міні-сукню чорного кольору і капелюх з широкими полями, засвітивши струнку фігуру і розкішні ноги. Так, артистка, хореограф і шоу-балет "Freedom" взяли участь у зйомках проекту телеканалу "Україна", присвяченому Дню Незалежності України.

крок вперед! Наші танці тривають з @kot_jenya 🌈 обожнюю цих хлопців! Одне задоволення з вами працювати

Фолловери засипали пару компліментами: "Моя красива дівчинка💔🥰", "ай 🔥🔥🔥", "Неймовірні😻", "Як же красиво😍", "Яка красуня😻❤️", "Нереальна🔥😻", "Вау😍", "Ваууу, Мішель😍🔥❤️😘", "Одне задоволення дивитися на ваші танці😍🔥", "Це неймовірно 🤩", "Які гарні 😻".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.