Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому вирішила розставити всі крапки над "і" в темі про правильне харчування.

Так, Аніта, примірявши стильний міні-топ і облягаючі лосини кольору какао, розкрила парочку основних аспектів в прийомі їжі: отримувати максимальне задоволення від їжі, естетичну і смакову насолоду, але при цьому не переїдати. Всі жири, вуглеводи, білки, важливі і корисні для нашого організму, тому варто дотримуватися балансу і відноситися до їжі не як до ворога, а як до друга.

Однією з цікавих відповідей на питання, чого чекаєте від мене, була відповідь як перестати жерти)) У питанні як завжди вже є відповідь) Коли їжа стане сприйматися не як негативне зло з майже матюків "жерти". А стане класним моментом: смаку, естетики, насолоди, джерелом енергії і джерелом того, з чого будується красиве тіло - тоді і все змінитися. Не їсти немає сенсу - це безсиле , негарне, слабке тіло, без енергії і натхнення. Їжа: білок (м'ясо, риба, яйця, сир, молочка, морепродукти, соя) роблять нас пружними, відмінно працює імунітет і всі функції працюють на відмінно. На перетравлення організм витрачає багато енергії. Жири (вершкове масло, сало, рослинні масла, горіхи, авокадо, насіння льону, Чіа, кунжут, жир з тваринних продуктів) - відповідають за лібідо, місячні, гормони, працездатність, гладкість шкіри і блискуче волосся. Вуглеводи (макарони, каші, хліб, овочі, фрукти, мед) дають енергію для дій і клітковина з цих продуктів потрібна і корисна і звичайно повна вітамінів. Отже, що я хотіла цим сказати: їжа - прекрасна , коли без передозу! І завдяки їй ми можемо бути здоровими, красивими, стрункими і повними енергії. І як в будь - якій справі-передоз любові ( до удушення) , передоз алкоголю, передоз мейкапу, передоз вправ ( до травм), передоз спілкування , передоз роботи...не добре❤️ Амінь🍾 P. S. У моїй програмі зміни способу життя все продумано по їжі і збалансовано, бери і роби .

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.