Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала незвичайне відео, на якому влаштувала справжнє дефіле перед дзеркалом.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Олена знімає себе на телефон, стоячи біля дзеркала, вона активно позує, милуючись собою, і змінює вбрання. Так, спочатку вона з'явилася в кадрі в спокусливому чорному комбінезоні, далі на ній яскраве квітчасте плаття з пікантним декольте, потім вона з'являється в яскравих помаранчевих штанях і білосніжній сорочці. Потім було ще кілька яскравих образів, але один з найвідвертіших той, де вона в синій блузці, під якою немає білизни, і білосніжних шортах. У підписі до відео Філонова написала: "А який вам образ сподобався найбільше?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.