Олена Шоптенко - відома українська танцівниця і хореограф, яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Молода мама активно користується Instagram і часто радує численних шанувальників яскравими фотографіями і відео зі свого життя. Цього разу Олена опублікувала на своїй сторінці настільки кумедний і смішний знімок, що не змогла придумати до нього підпис. Зірка пропонується підписникам допомогти їй.

Так, в кадрі танцівниця позує в незвичайному чохлі для одягу, на якому зображено пишну сукню.

"Мене так смішить це фото, що підпис придумати я не змогла 😂 Ваші варіанти?" - написала Шоптенко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"А вам дуже личить, до лиця. Інфанта", "Королева танцполу❤️", "Шалена імператриця🔥", "Це ж справжня Бубнова дама♦️✨", "Коли мама сказала, що це модно, але зручно, тепло, натуральна якість♦", "Олена в середньовіччі♦", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше напарницю Зеленського по "Танцях з зірками" Шоптенко налякав власний син: таке витерпить не кожна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алена Шоптенко зухвало посмикала головними достоїнствами: "А що, я теж дівчинка".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему: "Якщо опускаються руки...".