На сьогодні про життя молодшої доньки Леоніда Якубовича Варвари відомо мало. Безперечно, що 22-річна донька головного ведучого "Поля чудес" виросла справжньою красунею.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережі Instagram вона веде аккаунт під вигаданим псевдонімом Barbara Vido. Нещодавно дівчина виклала яскраву фотографію, на якій позує в образі скандинавського бога і героя всесвіту Marvel Локі.

Виявилося, що донька Якубовича любить косплей і найчастіше перевтілюється в персонажів чоловічої статі. Цього разу вона вирішила відвідати фестиваль, присвячений своєму хобі. Дівчина сфотографувалася в костюмі на тлі неонових вогнів і на музичній сцені.

"Сакаарські вайби на єдиному оффлайн фестивалі цього літа 💜", - лаконічно підписала фото Варвара.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот поста в Instagram Варвари Якубович

"З кожним разом мені все складніше вжитися в образ Локі. Наносиш грим, укладаєш перуку, одягаєш костюм, дивишся в дзеркало і розумієш - це не я. Зовсім не я. З кожним фестивалем або фотосетом відігравати Локі стає все складніше", - пише донька Якубовича.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, самотній Якубович і кульки з людськими обличчями: як в Росії пройшло "Поле чудес" епохи карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Якубович озвучив розмір своєї пенсії – життя не вистачить, щоб скористатися.

Також портал Знай.uа писав, як блискавична реакція Якубовича врятувала Діброва від вірної загибелі.