Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку. Як видно, на новому фото Настя з'явилася перед камерою, стоячи по пояс в морській воді. На ній яскравий червоний купальник, який підкреслив струнку фігуру, а Свій образ доповнила величезними сонцезахисними окулярами.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії Волочкова написала: "Це таке щастя просто відпочивати! Бути в гармонії, радості, розділяти цю гармонію з коханою людиною, мати свободу не ділитися своїм особистим життям ні з ким. Залишаючи для радості свою тишу і умиротворення. Тут таке чисте море! Прекрасні люди! Я ніколи нічого не приховую, тому що мені нема чого приховувати. Я живу чесно, вільно і відкрито. І завжди щедро ділюся своїми фото, інформацією та подіями життя. Але коли ми з моїм коханим дізнаємося від людей новини зі ЗМІ про мене і про деталі, ми так веселимося і голосно сміємося! У мого і так Почуття гумору зашкалює, що нас теж об'єднує. Але такі вигадки і припущення і інсинуації для нас перетворюються в бризки морських хвиль, шампанського і радості. Я всім бажаю радості і любові. Якщо багато перестануть заздрити і полювати за життям і інформацією успішних і щасливих людей – вони самі отримають шанс в житті стати щасливими. Тільки щастя потрібно заслужити і вистраждати, найчастіше. Решта - пил".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.