Рафінована красуня, 24-річна донька акторки Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологією, похвалилася своїм зовнішнім виглядом. Анна Заворотнюк заявила, що може прокидатися вранці вже нафарбованою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Заворотнюк у мережі Instagram.

Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Мої дорогі, хочу з вами поділиться секретом для ледачих. Як бути завжди нафарбованою, при цьому не витративши ані хвилини на макіяж... Але на жаль, в цій сфері так само дуже багато непрофесійних людей і дуже багато стикаються з жахливими результатами. А це все таки ваше обличчя і експериментам тут не місце.", - підписала публікацію Анна Заворотнюк, тим самим прорекламував одну клініку краси.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Анна Заворотнюк, донька акторки Анастасії Заворотнюк, часто виступає з роздумами на різні теми. Можливо, до такого дещо меланхолійного настрою її підштовхує онкологічна хвороба її матері. Ось і цього разу Анна заговорила про сумну пору - осінь. Зараз про стан матері Анни відомо досить мало. За даними ЗМІ, у Анастасії Заворотнюк хвороба перейшла в стадію ремісії, і зараз зірка знаходиться у себе на дачі в Підмосков'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, змарніла і голодна Заворотнюк схвилювала фанатів-захотілося шматочок круасана.

Як повідомляв Знай.uа, пішла з життя народна артистка Валентина Легкоступова - її "Ягоду-малину" співала вся країна.

Знай.uа писав, Українка постраждала через бажання бути красивою: опіки і алергія, в салоні розводять руками.