Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Нещодавно в соцмережі дівчина показала незвичайні фото з Одеси, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Даша позує перед камерою, сидячи верхи на красивому коні, причому без сідла - вона прилаштувалася на колінах. І все це відбувається на світанку, а тварина стоїть у воді. Для фотосесії красуня одягла коротеньку білосніжну сукню, декоровані пір'ям, її волосся трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Квіткова розповіла, що заради цієї зйомки їй довелося вставати о п'ятій ранку. "Я хотіла це фото близько трьох місяців. Це коштувало того, щоб прокинутися сьогодні о 05: 00 ранку. Але я була б не я, якби чогось не забула, тому плаття на цю зйомку благополучно залишила вдома, сіла в таксі і помчала у світанок. Але ми з дівчатками знайшли вихід. Оцініть нашу роботу. Яке фото подобається більше, в кольорі або чб?",- написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.