Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя з'явилася перед камерою, стоячи в улюбленій позі в пляжному бунгало. Подихати свіжим повітрям балерина вийшла в яскравому жовтому купальнику і коротеньких джинсових шортах, а зверху вона накинула прозору білу сорочку, яку їй нібито подарував її новий коханий. У підписі до фото Волочкова написала: "Любов зігріває серце. Це такий прекрасний відпочинок! I love @rixossungate. Сорочечка, обрана і подарована коханим - приємність ніжна. Як біла троянда. Так здорово відпочивати безтурботно. І мати свободу веселитися, радіти, робити те, чого бажає душа".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.