Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист вирішив поностальгувати і поділитися з шанувальниками своїм кліпом на пісню "Моє море", яка побачила світ аж три роки тому.

Читайте Знай в Google News!

Таким чином головний романтик країни проводив останній день літа і нагадав підписникам про "своє море". Також Козловський розповів за яких обставин і для кого була написана популярна пісня.

" Якщо сказати "літо", то однією з перших асоціацій виникає море🌊. Тому, в останній день літа 2020, я символічно хочу вам нагадати про "Моє море"😉 Мабуть, це перша пісня в моєму житті, в яку я вклав так батато почуттів... Адже під час запису треку мене розпирало від кохання та без зайвих слів у житті, я вирішив виговоритись піснею❤️ Це було музичне освідчення, повідомлення до конкретної людини. Сьогодні, я хочу усім людям побажати безмежного, як море чи океан, кохання! Нічого не бійтесь і ні про що не шкодуйте😘", - написав Віталік.

Артист зізнався, що вже готує для українців нову "музичну бомбочку", в якій є багато правди.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня Козловського Раміна розповіла про домагання: "Ліз руками в труси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталік Козловський відверто розповів про свою "першу" і рольові ігри: "Їй було 10".

Також портал Знай.uа писав, що головний романтик країни Віталій Козловський видав лайливий вірш.