Відома українська співачка і ведуча Оля Цибульська вперше за довгий час розмістила в своєму Instagram фотографії зі своїм чоловіком, якого приховує від публіки. Артистка привітала його з днем Народження і зізналася йому в коханні.

Читайте Знай в Google News!

34-річна знаменитість часто розповідає шанувальникам про особисте життя, фотографується з 5-річним сином Нестором і батьками та без вагань говорить на гострі теми.

Але свого чоловіка, історія кохання з яким почалася ще в школі, не показує.

В останні дні літа сім'я вирішила відвідати Одесу і відпочити біля Чорного моря. На курорті Цибульська влаштувала з коханою людиною романтичну фотосесію на безлюдному пляжі. Зірка позувала в білій блузці з помаранчевим принтом і круглих сонцезахисних окулярах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото Оля ніжно притулилася до другої половинки, який з'явився в сірій футболці. На одному з кадрів є син подружжя Нестор в синіх шортах, блакитній футболці, світлій Панамі та окулярах.

У підписі до посту артистка не розсекретила ім'я чоловіка, ласкаво назвавши його "honey".

"Іди в ліс, йди. Інакше з тобою ніколи нічого не трапиться і твоє життя ніколи не почнеться. А воно у тебе все ще попереду. Я обіцяю світити ❤️З Днем Народження, honey💋 Любимо тебе❤️", - зворушливо написала виконавиця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська розповіла про секретні засоби жіночої краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська згадала про найсмачніший перекус в її житті.

Також портал Знай.uа писав, що дружина DZIDZIO співачка Slavia заговорила про ревнощі, замішана Цибульська.