Стас Костюшкін один з найпопулярніших російських виконавців. Він почав свою успішну кар'єру в групі "Чай удвох", яка звучала на радіо і телебаченні в 2000-х роках. Однак незважаючи на те, що проекту немає вже 8 років, Костюшкін не зник з радарів. Він почав вельми успішну сольну кар'єру.

Читайте Знай в Google News!

Співак активно користується соціальними мережами і часто радує шанувальників свіжими публікаціями. Так, буквально днями Стас показав в Instagram відео, на якому виконує пісню дуетом з колегою і другом Валерієм Меладзе. При цьому Костюшкін забавно підписав короткий ролик: "Ми з подругою після ковтка вина".

"Коли не було концертів півроку, і прийшов на концерт до Валеріка😂 😂 😂 😂 😂", - пожартував артист.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Стас Костюшкін показав, як стежить за своєю фізичною формою в спортзалі і навіть порівняв себе з легендарним Челентано.

Як повідомляв портал Знай.uа, голос Стаса Костюшкіна з "Чай удвох" заволав проти Лукашенка: "Люди потребують".

Також портал Знай.uа писав, що Стас Костюшкін з "Чай удвох" з ременем на шиї показав свого "ведмедика" Лоліті, фанатки верещать від захвату.