Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила серію ніжних кадрів, позуючи на пляжі Мармаріса, Туреччина, з маленькими синами і коханим чоловіком, а також сестрою Евеліною і її дочками, насолоджуючись теплою водою і яскравим сонечком. При цьому красуня попрощалася з літом, зізнавшись, що вже сумує за улюбленою порою року.

Літо, дякую за те, що ти взагалі відбулося! Вже сумую 😢 ⠀ Не уявляю літа без моря, дітей та рідних 😭❤️💔🤪😍😍😍

Фолловери залишилися в захваті: "Емір такий зайка😍 Сестричка у Вас красуня нереальна😍 Генетика сильна штука, дві красуні❤️"," з сестрою як 2 краплі😍", " як швидко підріс старший синочок, особливо в порівнянні з молодшим.Нехай ростуть здоровими.", "Материнство-це дар від Бога!!! Будьмо вдячні Господу за наших діток!!!❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.