Актриса "Кварталу 95" Тетяна Песик, яка стала відома широкій публіці після того, як знімалася у фільмах кварталу і Лізі сміху ще за участю нинішнього президента України Володимира Зеленського, часто ділиться з фанатами моментами свого особистого і професійного життя. Нове фото вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У вівторок, 1 вересня, артистка вирішила згадати, як вперше пішла в 1 клас. Виявилося, що в той день пішов дощ і свято перенесли в спортзал.

" Моє перше вересня.. Дуже читко пам'ятаю той день, тоді був дощ і свято відбувалося в спортзалі школи #18. А потім почались звичайні будні школяра, ну і математика бл@т", - емоційно згадала Песик.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники активно почали коментувати публікацію і відзначили, що на фотографії вона виглядає дуже серйозною дівчинкою і навіть засмученою. Деякі не могли повірити, що через роки ця серйозна дитина буде смішити всю Україну.

"Боже, така серйозна дівчинка!!!!Хто б міг подумати що ви будете всю Україну смішити😅😄😆😂Здоров'я Вам", "Танька, і треба було тобі та геометрія", "Така засмучена, напевно знала, що чекає попереду", "гарнюння", "Не дуже задоволена бачі", "Яка гарна", "Це якась інша людин", "Такою ще тобі пам'ять пам'ятаю ми разом ходили в школу 29 в один клас ти завжди посміхаєшся", "В мене точно з такою ж дизайном була", "Колись була дуже серйозна", "Красіва", "Дуже красива, Танюша", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гола зірка "Кварталу 95" ледь прикрила принади подушкою.

Як повідомляв Знай. ua, актриса Кварталу 95 Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Також Знай. ua писав, що подружки Кравець з жіночого кварталу одяглися у вишиванки-Краса буває різною