Всесвітньо популярний сервіс Netflix порадував глядачів прекрасною новиною – тепер деякі фільми та серіали компанії можна дивитися абсолютно безкоштовно. Варто відзначити, що вам навіть не доведеться створювати собі аккаунт – просто заходьте і дивіться.

Читайте Знай в Google News!

Знайти більше фільмів і серіалів для перегляду можна відразу в розділі Watch Free в самому сервісі. Хоча, навіть тут є деяка "підстава" для любителів серіалів. Запропоновані фільми можна без проблем подивитися з першої до останньої хвилини. Однак, після перегляду першого епізоду запропонованого серіалу вам запропонують придбати аккаунт. Без цього продовження не побачити. При цьому фільмів у цій добірці значно більше, і це не може не радувати!

Netflix
Netflix

Повний список відкритих для перегляду серіалів і фільмів:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- "Дуже дивні справи";

- "Загадкове вбивство";

- "Еліта";

- "Бос-молокосос Назад в бізнес";

- "Пташиний короб";

- "Коли вони нас побачать";

- "Любов сліпа";

- "Два папи";

- "Наша планета";

- "Грейс і Френкі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, компанія Netflix знімає в Києві комедійний бойовик "The Last Mercenary" з Ван Даммом.

Як повідомляв портал Знай.uа, режисерка "матриці" Ліллі Вачовскі вразила фанатів трилогії своєю заявою. Вона підтвердила припущення, що "Матриця" присвячена трансгендерам і гендерній ідентичності.

Також портал Знай.uа писав, що постраждала від насильства героїня документалки Netflix наклала на себе руки: "Вона так і не оговталася від цього".