Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красень виклав у Мережу миле фото з донькою-першокласницею, а в підписі до нього розповів, що не бачився з малятком два місяці. На новому фото Вова і його дочка Емілія зображені на вулиці, дівчинка стоїть, а тато поруч з нею присів, обидва дивляться в камеру.

Читайте Знай в Google News!

"Моя Емілія - першокласниця. Дівчинка моя! Я шалено тобою пишаюся і бажаю, щоб школа стала для тебе рідною і бажаною, щоб ти зберегла допитливість розуму, розвивала таланти і була такою ж лагідною і променистою як цей день. Шалено Люблю. Твій папусік. P. S. Ти була у бабусі останніх 2 місяці, тато дуже скучив за тобою і обіцяє надолужити", - написав Остапчук у підписі до фото. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.