Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Дженнер Кендалл зібрала багатомільйонну армію фанатів у своєму Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото зі свого життя. Так, цього разу зіркова красуня показала яскраві фото зі свого розкішного відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

На першому знімку спокуслива красуня позує біля дзеркала і знімає себе на телефон. На ній кокетливий купальник-бікіні цікавого візерунка, який красиво підкреслив витончену фігурку і пружні принади. На інших знімках можна побачити веселі розваги моделі на відпочинку, її прогулянки в райському містечку і вечір біля багаття. У підписі до публікації Кендалл написала:"i 💛 lakes". Шанувальники в захваті від нових фотографій моделі, і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.