Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, а цього разу він виклав кумедні шкільні фото своїх близнюків.

Читайте Знай в Google News!

На знімках можна побачити ошатних учнів Лізу і Гаррі, які сидять за шкільними партами з піднятими руками. Видно, що діти вбрані в красиву шкільну форму. У підписі до фото Галкін розповів, що з його дітьми повторилася його власна Шкільна історія. "У дитинстві я ніколи не знав, що відповісти своїм батькам на питання: "Як сьогодні було в школі?". А тепер не розумію, чому мої діти не можуть розгорнуто відповісти на моє запитання: "Як сьогодні було в школі?". Ну ось хоч попалося фото, причому скачав з Інстаграма. Цікаво, у кого діти - що ваші відповідають?",- написав гуморист. Фанати кинулися активно обговорювати фото, засинаючи діток компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.