Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram. Так, нещодавно артист показав миле відео з церемонії нагородження" ЖАРА Digital Music", куди прийшов з двома дітьми.

Читайте Знай в Google News!

" а я отримую кайф від молодого покоління, від їхніх поглядів, цінностей, ідей⚡️Всі завжди запитують-як у вас виходить йти в ногу з часом? Залишатися в тренді на будь-якому етапі життя і творчості? Але ж все просто-щоб зрозуміти, яким буде завтра, потрібно вже зараз вивчати сучасних дітей і підлітків - тих, хто буде формувати наше майбутнє і жити в ньому! Радий бути на одній хвилі з молоддю, відгукуватися в їхніх серцях і бути путівником! Я ще не знаю в точності, яких нам чекати подій в майбутньому, але в моєму серці вже відхилилася стрілка сейсмографа завдяки моїм дітям, перспективним молодим виконавцям і новим колабораціям. Тільки вперед!🚀 В майбутнє!",- пише артист.

Окремо Філіп висловив подяку співачці Zivert за легкість, тренд і майбутнє.

"спасибі, моя дівчинка @_zivert, за повітря сучасного світу. Ти- "об'єднання тренда і майбутнього". Мені з тобою так комфортно, так легко і цікаво. Просто в кайф! Продовжуй сяяти!",- пише Кіркоров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від слів і погляду на світ Кіркорова і залишили безліч компліментів під публікацією.

"вічно перший, не другий️ ️ поздрав Вітаю з такою приголомшливою нагородою!❤️ Найкращий завжди і в усьому", " Філіп вітаю. Ви найкращий!!! Рівняємося на вас! 😍Чекаємо нових колоборацій", "обожнюю, обожнюю, дуже вас люблю", "Кращі слова вчителя і наставника"," обожнюю, обожнюю, дуже вас люблю", " Філіп улюблений! Від щирого серця вітаю з нагородою", " ви завжди перший! Приклад для молодих-куди треба прагнути! 👏 Чекаємо нових проектів! 🎤 🎶 Ви не перестаєте дивувати всіх!!! Удачі вам надалі і в усьому", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров повідав про їх з Пугачовою містичних числах, це відбувається раз на 23 роки.

Як повідомляв Знай. ua, діти Галкіна і Пугачової повторили долю зоряного татка.

Також Знай. ua писав, що Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню.