Солістка українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна часто радує фанатів кадрами зі свого особистого та професійного життя. Відомо, що зірка бере участь у популярному шоу "Танці з зірками". Цього разу жінка показала неймовірний образ на" Танцях з зірками " з партнером - хореографом Дімою Жуком.

Читайте Знай в Google News!

"відчувати, творити, любити, вбирати кожну мить і бути вдячною. Танцювати🙏 Спасибі! Ми будемо дивувати вас далі", - написала співачка.

На фото Юлія позує з Дімою в білосніжних нарядах. На танцюристі розстебнута сорочка, а на співачці корсетне плаття. Фанати можуть тільки здогадуватися, який пристрасний танець пара виконає наступного разу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники підтримали свого кумира, всього за 3 години публікація набрала більше 10 тисяч лайків і масу коментарів зі словами підтримки, де люди говорили, як вболівають за їх пару і дивляться шоу тільки заради них.

" Ми завжди підтримуємо, пам'ятай про це! Кожен ефір з вами, хоч і на відстані♥️", " Краща пара😍 😍 😍", " переживала за вас-як за рідну!", "це було так красиво😍♥️", " це був дуже красивий і ніжний kiss в наступному ефірі чекати драйвовий і зухвалий hard ?) ", "Я дивлюся Це Шоу тільки із - за участі Вашої парі!! Ви Класні!!!!!!! Вболіваю за Вас" , "буду за вас голосувати і вболівати щоб ви пройшли у фінал, ви найкраща пара", " чудові. Все найкрутіше ще попереду"," а ми будемо так само любити, підтримувати і голосувати❤"," Чарівно! романтично!", "Браво", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай. ua писав, що українці розлючені через виліт вагітної Гвоздьової з "танців з зірками".