Під час зйомок промо-ролика вся знімальна група і учасниці зіткнулися з раптовою проблемою, яка ледь не зірвала всі плани.

Читайте Знай в Google News!

Режисер Маша Матвєєва придумала приголомшливу ідею відео "Краса врятує світ", а стиліст Женя Примаченко створив шикарні образи кожій з дівчат-учасниць. Але за кілька днів до зйомок Київський річковий вокзал, де планувалася зйомка, затопили проливні дощі.

"Коли ми побачили, що діється з погодою, прийшли в жах! Ніхто не очікував, що дах будівлі почне текти так, що підлоги перетворяться на озера, — розповіла маркетинг-директор Нового каналу Ольга Балабан. - Плюс, до цього часу ми вже завезли в один із залів річвокзалу дизайнерські (і дуже дорогі!) наряди для зйомок. Стилісти переживали, щоб одяг не зіпсувався".

На щастя, look'і дочекалися моделей в цілості й схоронності - від потопу їх охороняли, немов підвіски королеви. А питання з калюжами вирішили креативно: мокра підлога стала частиною ролика. Він надав декораціям — гримерним столам на тлі неонових вивісок і облізлих стін — додатковий шарм.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"Залита водою підлога — це додаткові рефлекси, ефекти і відображення, що зіграло нам на руку, зробило кадр насиченим кольорами і підкреслило нашу ідею, — говорить художник-постановник Марія Островська. — Звичайно, в роботі із затопленою підлогою є свої нюанси і складності. Треба було приділити максимум уваги деталям і бути пильним, адже це питання безпеки. Але команда діяла максимально професійно, так що все пройшло відмінно".

Ідея ролика в тому, що моделі, які прийшли в Суперсезон з багажем фотосесій і контрактів, обнуляють всі заслуги і починають боротися за перемогу в проекті на рівних. Вони знімають з себе дорогий одяг і аксесуари, щоб постати в нюдових образах перед ведучою Аллою Костромічовою, яка стане їх наставником.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"Локація і декорації дуже символічні, вони передають головну ідею відео. Коли навколо все руйнується — Краса рятує світ. У старе приміщення річкового вокзалу ми вирішили інтегрувати дзеркальні арки і відтворити бекстейдж, як у реальному модельному житті дівчат, — пояснила Марія Островська. — Дзеркала — це невід'ємний атрибут fashion-культури, символічне відображення насиченої, яскравої і різноманітної медіажиття".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Топ-модель по-українськи" заговорила про участь у церковному хорі.

Як повідомляв Знай. ua, супермодель Алла Костромічова несподівано оголилася в громадському транспорті.

Також Знай. ua писав, що промо-ролик "Супер Топ-модель по-українськи" застав зненацька перехожих киян.