Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість потішила аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка вже встигла видати нового партнера - ним став Дмитро Дікусар.

Так, у другому випуску шоу Слава вийшла на паркет навіть всупереч отруєнню, яке сталося з красунею килька днів тому. Пара Камінської і Дікусара виконала запальне ча-ча-ча під пісню "I Will Survive", проте судді оцінили їх танці найнижчим загальним балом - 25. Влад Яма поставив 6, Григорій Чапкіс-7, а Катерині Кухар номер настільки не сподобався, що та "вліпила" виконавиці 2 бали і порадила "припинити нити і почати пахати".

а ча-ча реально вийшла на удачу⠀ Дякуємо всім глядачам за кредит довіри та @ekaterinakukhar_official за мотивацію ☺ Відмінницями не народжуються, відмінницями стають. Обіцяю намагатися і до наступного ефіру впоратися з ногами, руками і кроками🤨

Фолловери не пройшли повз, проте якщо одні підтримали красуню, то інші відзначили, що Слава дійсно виглядала незграбною.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.