Зірка російської естради Олег Газманов, який прославився ще в радянську епоху "суперхітами" "Осавул" і "Морячка", зараз ретельно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Він часто ділиться з фоловерами особистими моментами зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Газманов опублікував відео своєї ранкової зарядки. У свої 69 років Газманов знаходиться в чудовій фізичній формі і показав комплекс вправ, які виконує. Серед них була планка, віджимання, розтяжка, стійка на голові, стрибки.

" а ви зробили сьогодні зарядку? Я вважаю, що приказка "в здоровому тілі здоровий дух" не точна. Якщо є бажання і мета, то здоровий дух і воля зробить здоровим твоє тіло! А ви як думаєте?",- пише він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники погодилися з Газмановим і відзначили, що у співака точно в нормі і дух, і тіло і виглядає він як в 17 років.

"Вірні слова👍 👍від духу-стрится і тіло людини, і здоров'я і життя", " Олег, ну точно сказав про здоровий дух. Я замість зарядки проходжую кілометражі на роботі, на ногах. А ви молодець!У вас все в нормі і дух і тіло", "все треба в міру і не забувати, що вам не 25років", "з бадьорим ранком", " Олег! Ти просто красень! Як в 17 років", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, підлабузник Путіна Газманов виставив нереальний ультиматум, не під силу навіть Богу.

Як повідомляв Знай. ua, Газманов показав головного члена своєї сім'ї.

Також Знай. ua писав, що 69-річний Газманов 1 вересня провів дочку в школу.