Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася шедевром, який український скульптор Володимир Цісарик створив спеціально для обкладинки нового альбому артистки "Знайти своїх".

Читайте Знай в Google News!

"Український скульптор Володимир Цісарик, який створив скульптуру для обкладинки альбому Тіни Кароль "Знайти своїх" говорить про свою: "Я хотів створити щось легке і повітряне, щоб воно трохи торкалося землі. У нас з Тіною схожі ідеї творчості: тільки у неї вони виражені звуком у часі, а у мене формами в просторі, - це легкість і міць. Легкі форми і сильні ідеї. Тіна Кароль - особлива співачка, хто одночасно є і творцем, і музою", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що "Знайти своїх" – сьомий студійний альбом Тіни Кароль, приурочений до 15-ти річчя творчої діяльності вийде 18 вересня на всіх стриммінгових музичних платформах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль на "Танцях з зірками" вигуляла прикрасу за 26700 гривень: все в діамантах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль на "Танцях з зірками" змусила заздрити принцес "Діснея" казковою сукнею.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль замінила Дана Балана відомим режисером: разом на даху висотки.