Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав яскравий відео-уривок з шоу "Музикаліті", яке незмінно веде, запрошуючи артистів з двох різних епох послухати сучасну музику і оцінити її. Цього разу гостями проекту стали сама Примадонна і репер Баста, співвласник лейбла "Gazgolder", якому і належить "Музикаліті".

Так, артисти обговорили різні життєві історії, вдосталь насміялися і дали свою оцінку популярним трекам, а сам Максим пожартував, що "взяв дружину на роботу", та й взагалі Алла Борисівна потрапила в шоу "через ліжко".

# МУЗИКАЛІТІ повертається легендарним випуском! Я взяв дружину на роботу, щоб разом послухати класні треки в компанії відмінного хлопця! @alla_orfey і @bastaakanoggano сміються, сперечаються, підспівують, згадують байки - все це за посиланням в сторіс! Це Музикаліті-дивіться, що слухаєте!

Фолловери не пройшли повз: "скільки гумору і харизми, рівень талановитості зашкалює! Море поваги і захоплення!😄 🔥 🌹 ", "Блін, Алла Борисівна Просто Супер, у всі часи!!!", "Алла Агонь😂 🔥 🔥 🔥 👍 супер", " Примадонна Супер. Люблю і поважаю. Скучила за її гумором. Дякую.".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще