Репер Каньє Уест 6 вересня провів чергову недільну службу. Від усіх інших вона відрізнялася тим, що її учасники ходили по воді. Відео та фото з заходу опублікувавши у Twitter дружина репера Кім Кардашьян.

Читайте Знай в Google News!

Каньє Уест з дітьми та інші люди йшли по мілководдю, а здалеку здавалося, що вони йдуть по воді, по озеру. Особлива атмосфера створювалася завдяки світлому однаковому одягу, а над ними літали Птахи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пастор церкви Лейквуд в Х'юстоні Джоел Остін виголосив проповідь, стоячи у воді.

"Коли я дивлюся на цих прекрасних співаючих чоловіків і жінок, здається, що вони йдуть по воді. Я подумки повертаюся до того часу, коли Ісус запросив Петра прогулятися по воді", - сказав Остін (цитата по ET Canada).

У соціальних мережах реакція шанувальників була неоднозначною. Одні схвалили такий формат, а інші вирішили, що це знущання над вірою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кім Кардашьян розляглася на жіночих попках в одному лише купальнику.

Як повідомляв Знай. ua, Кім Кардашьян помилково виклала невідредаговане фото, яке змусить вас забути про комплекси

Також Знай. ua писав, що Кім Кардашьян відкрила двері свого гардеробу, і фанати ахнули.