IПопулярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала, як правильно наводити марафет в громадських закладах, вибравши для зйомки коротенького ролика відому кафе-кондитерську в центрі Києва.

Красуня, примірявши ніжне плаття в блакитний і білий горошок, вирішила "припудрити носик" просто біля столика, проте швидко виправила саму себе. Ольга зазначила, що чепуритися можна тільки у вбиральні, подалі від чужих очей. Причому правило відноситься як до макіяжу, так і до розчісування волосся.

Повертаюся до етикету. Чи можна чепуритися на людях? Ні - розчісуватися, малювати уста, пудритися варто так, щоб ніхто не бачив. А Вам так вдається?

Фолловери не пройшли повз: "Або можна просто нікуди не успівати і тому не чипуритись))😁 тай проблема відпаде сама собою)", "Я дуже рада, що ви даєте такі поради. Я за вами дуже скучила. Повертайтесь скоріше на паркет", "Хочу бути вашою ученицею. Ви дуже розумна 🤗".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".