Команда проекту Нового каналу "Кохання на виживання" у тропічному Перу навіть не підозрювала, чим може обернутися подорож.

Зустріч з різними тваринами, екзотична їжа і хвороби – завжди величезний ризик. Джунглі латинської Америки просто кишать тропічними інфекціями. Знімальна група залишилася під глибоким враженням після пригод у Перу.

Олег Кензов, фото Новий канал
Олег Кензов, фото Новий канал

Через незвичну їжу команда проекту сильно отруїлася. Ведучому "Кохання на виживання" Олегу Кензову робили крапельниці від зневоднення. Здавалося, що все обійшлося, але вони зустрілися з новою небезпекою.

"У Перу є комаха, яка відкладає личинку в шкірі. Наш оператор і один з учасників привезли "контрабанду" в Україну – пару яєць у собі. Довелося вирізати їх у лікарні", - розповів Кензов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олег Кензов, фото Новий канал
Олег Кензов, фото Новий канал

Їх "нагородив" місцевий овід, який відкладає личинки на москітів. А ті їх переносять під шкіру ссавців, в тому числі і людини. Результати зусиль команди "Кохання на виживання" глядачі зможуть побачити з 15 вересня на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у ток-шоу "Таємниці ДНК" покажуть жалісливу історію про дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий телеведучий Олег Кензов показав, як відпочивають українські зірки.

Також портал Знай.uа писав, що учасникам "Кохання на виживання" влаштували пекло в райському місці: душ з фекалій і ганебний стовп.