Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID - 19 вирушила закордон, відвідавши спекотну Грецію, а тепер ще й заінтригувала численних шанувальників новинкою - прем'єрою кліпу на пісню "Твоей любимой".

Так, артистка опублікувала ролик на своїй офіційній сторінці YouTube 18 серпня, примірявши жіночні образи і розповівши відразу кілька історій кохання різних пар. Примітно, що в кліпі знялася і красуня-донька Кароліни Соня від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. У стрічці малеча трепетно трималася за руки з хлопчиком.

в осінні дні зігрівають любі, рідні та близькі. ❤️ Нехай всередині буде відмінна погода і нічого не змінить цей стан! твоейлюбимой

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати перші акторські успіхи маленької Софії: "Сонечка вже така доросла🥰"," Тепла,щастя,любові в ці осінні дні ❤️ зігріває ваша музика, любов❤️"," Сонечка чудово виглядає, переконливо🌟", " Керолайн, дорога, я люблю тебе! твоя дочка Соня фантастична особистість", " просто🔥 🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще