Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав кадр із закулісся шоу "Танці з зірками", позуючи разом з іншими членами журі: Григорієм Чапкісом, Катериною Кухар і запрошеним шоуменом, переможцем "Танців" в 2018 році Ігорем Ласточкіним, який з'явився перед публікою в образі "Джокера". Так, артист зробив важливу заяву про проект: тепер шанувальники можуть самі вибирати, кого хочуть побачити "гостем" за суддівським столом.

тепер суддів буде четверо, але Джокер вже полетів...💨 ⠀ Кого хочете за стіл на наступному ефірі?..😁 Пишіть 🖋 🖋 🖋

Фолловери не пройшли повз і почали голосувати за своїх кумирів: "вибирати потрібно з тих, хто брав участь в шоу. Денисову, звичайно, дуже цікаво, але вони з Кухар заодно будуть😆 Юру Ткача або Діму Комарова, вони на позитиві завжди😍", "Марув, Франциско Гомеса або Даніеля Салема", "Лесю Нікітюк", "Чудово 👍 судді перфектні👌", "Олю Полякову❤️❤️❤️", "Надю Дорофєєву💖 💖 💖", "Женю Кота або Іраклі".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще