Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав дивовижне архівне фото, на якому його можна побачити разом з такою ж юною партнеркою з бальних танців. У підписі до публікації Яма розповів шанувальникам, з чого почалася його хореографічна кар'єра.

Читайте Знай в Google News!

"У мене все по-іншому. Зазвичай на танці дітей приводять батьки. Саме дорослі вирішують, що їхні діти ХОЧУТЬ танцювати, і іноді, до речі, вгадують. У дитинстві Владик був (або є😌) дуже скромним і сором'язливим. Але за півтора місяці навчання в першому класі все-таки знайшов в собі сили запитати у колег по партах куди вони дружно ходять після уроків. Виявилося - на танці. "А можна з вами?" - несміло видавив з себе я. "Приходь!" - відповіли дівчата (ну ладно, хлопці теж ходили на танці, майже весь клас). І я прийшов. Правда, запізнився. І при першій зустрічі з Учителем одна з однокласниць крикнула: "О, Яма прийшов!". Прийшов і залишився в танцях, єдиний з тієї групи...",- написав Влад у підписі до фото. Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, правда не всі відразу можуть вгадати, де ж на фото Яма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще