Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила трепетний спільний кадр з Виконавцем Дмитром Шуровим (Pianoбой), порадувавши численних шанувальників несподіваною новинкою. Зірки заспівали дуетом, подарувавши українцям трек "Ендорфіни". Сама красуня зазначила, що Пісня повинна дарувати слухачам легкість, сонячний настрій, а написала Джамала її ще три роки тому, коли була вагітна первістком Еміром-Рахманом.

кожен раз в кінці літа чую одне і те ж: «літо пролетіло дуже швидко. Цього року особливо швидко". І так кожен раз 😂 Напевно, це тому, що нам всім подобається бути в літі! Адже це пора відпусток, любові, безтурботності, радості, зустрічей і т. д. Всі сумують за літом! Абсолютно всі! А якщо спробувати зберегти в собі тепло літа? І жити з цією ноткою до наступного? ☀️ Ось така Вам абсолютно світла і наївна пісня про ендорфіни! ⠀ "Ендорфіни" для того, щоб посміхатися, щоб закохуватися і подарувати вам трохи легкості, якої нам усім так не вистачає. ⠀ Цю пісню я написала три роки тому, ще коли була вагітна Еміром-Рахманом ❤️ але відклала в довгий ящик. І весь цей час вона чекала свого часу. Потім я відправила демку @pianoboy_official Мені здалося, що в цій пісні є фарба Ріапобой, легкість, притаманна музиці Діми. І довго не було відповіді ... я подумала, що, напевно, йому не сподобалося і нічого не вийде. А потім настав карантин і Діма відповів! Сказав, що написав свою частину і готовий увірватися в наш дует. Ось так і народилася наша з Ріапобой колаборація.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше