82-річний харизматичний улюбленець жінок Ален Делон у новому інтерв'ю французькому журналу Paris Match підвів підсумок свого життя і поділився мудрістю. Колишня супутниця екс-президента, Валері Тріервейлер, яка розмовляла з актором, назвала цю зустріч "Я, Делон: інтерв'ю мого життя".

Читайте Знай в Google News!

З нагоди 60-річчя кар'єри великий артист згадав про своє життя і пояснив неприйняття дійсності.

"життя мені більше нічого не приносить. Я вже все бачив, все пережив. Але головне, я ненавиджу цю епоху, мене від неї нудить. Я ненавиджу цих людей. Все фальшиво, все-підробка. Поваги більше не існує, ніхто не виконує своїх обіцянок. Тільки гроші мають значення. Кожен день, з ранку до вечора, ми тільки й чуємо про злочини. Я знаю, що покину цей світ без жалю", – говорить актор.

Делон поділився важкими взаєминами з сім'єю і невдачами в особистому житті. Він зізнався, що особливе значення в житті для нього мають собаки. Майже 50 собак за все його життя поховано в його саду біля будинку в передмісті Парижа, саме там він бажає, щоб поховали і його.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Актор зізнався, що і зараз в його житті вистачає претенденток на його серце, проте не все так просто.

" я б не сказав, що у мене не вистачає кандидаток. У мене їх близько десятка, але жодна не підходить на те, щоб з нею разом прожити залишок життя. ( ... ) Я міг би одружитися з жінкою, тільки якщо б вона була готова супроводжувати мене до кінця моїх днів", - пояснює Делон.

Останній фільм, в якому Ален Делон зіграв роль Цезаря, "Астерікс і Олімпійські ігри" вийшов на екрани в 2008 році. У театрі він востаннє грав в 2013 році разом зі своєю дочкою Анушкою Делон, виконуючи і на сцені роль її батька.

" я артист, але не актор, я не закінчував акторської Академії. Я нічого для цього не робив. У 14 років я кинув школу, а потім пішов в армію. Я з тих артистів, якими були Жан Габен, Ліно Вентура або Берт Ланкастер – сильні особистості, яких знімали в кіно. І я можу заявити, без зайвої скромності, що мені ця професія вдалася. Я ніколи не мріяв про таку кар'єру, вона сама собою вийшла. Я не народився, щоб стати Аленом Делоном. Я повинен був померти вже давно. Але це називається доля", - стверджує актор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як змінилися визнані секс-символи XX століття.

Як повідомляв Знай. ua, що сталося з Аленом Делоном, Шоном Коннері та іншими кінозірками.

Також Знай. ua писав, що Ален Делон пережив інсульт, як зараз виглядає кумир мільйонів.