Відома українська танцівниця Альона Шоптенко, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу"Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка вирішила показати незвичайне відео, на якому вона танцює і п'є каву, а також поділилася дуже особистим.

Читайте Знай в Google News!

"Попри спортивну дисципліну, я людина настрою. І настрій це я звикла висловлювати мовою танцю. Але якщо, наприклад, говорити мовою кави, то настроїв у мене буває кілька: Капучино — все відмінно. Я тепла, м'яка і ніжна. Американо-напруга в межах норми. Еспресо - будь ласка, не влізай, вб'є. Я людина невибаглива: мені досить ідеальної пінки в чашці, і щоб не морочитися з приготуванням. Як хореограф, я знаю, що за одним рухом стоять роки роботи, тому до "однієї кнопки" ставлюся так само (пам'ятаєте, я говорила, що будь-яку історію можу перевести на танцювальний мову? Які у вас стосунки з кавою? Яким настроєм може бути латте? ДО РЕЧІ, різницю між латте і капучіно я вловлюю погано, допоможіть. А ще краще виграйте кавомашину на сторінці @krups.ua, яка станцює вам вранці ваш улюблений настрій. Доброго ранку!",- написала Шоптенко у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще