Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує перед камерою в цікавій локації – вона стоїть на веранді будинку в зухвалих позах. На прогулянку вона вийшла в сексапільному вбранні – на ній стильні вузькі джинси і відвертий короткий топ сріблястого відтінку, який ледь утримує пружний бюст красуні. Її волосся акуратно укладені, на обличчі легкий макіяж, а на тілі безліч прикрас. У підписі до публікації Дженнер написала: "you call?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.