Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі гарячі фото, на яких похвалилася апетитними формами в чорному бікіні. Нікітюк лежить на сітці над водою, де плавають маленькі рибки. На ній леопардова панама і сумочка в такий же принт. Телеведуча п'є ароматну каву, насолоджуючись відпочинком і рибками.

"🐆🐟🐆 Relax..."- лаконічно підписала кадр ведуча шоу "Хто зверху?".

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Тема розкрита не повністю", "По попі трісь🍑 👋 🏼 😍", "Ракета бомба Петарррда!!!", "Гарного тобі відпочинку красотулька!", "Чудовий горіх 😍", "Вау❤️❤️❤️", "Булочки гут 😘", "Леся у вас прекрасний горіх 👍", "Ви така впевнена в собі! Я захоплююся вами!", "Привіт від сусідів по бунгало 😉", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, Леся Нікітюк з жіночою командою в "Хто зверху?" шукали ключ-тріскачку, вузькогубці, пасатижі і кримпер.

    Як повідомляв портал Знай.uа, нескінченні ніжки Лесі Нікітюк ледь помістилися в кадр усім ворогам на заздрість: "Лікті кусають".

    Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у піджаку на голе тіло похвалилася нескінченними ногами – пора на подіум.