Донька популярної української співачки і головної блондинки країни Олі Полякової продовжує робити кроки у своїй модельній кар'єрі і збирати армію шанувальників у соціальній мережі Instagram. Зараз за особистою сторінкою 15-річної Маші спостерігає понад 150 тисяч підписників.

Читайте Знай в Google News!

Юна зірка часто радує шанувальників яскравими фотографіями зі всіляких фотосесій. Цього разу Маша поділилася незвичайними кадрами в кущах. Довговолоса красуня позує в зеленому саду на тлі кущів. На ній коротка білосніжна сукня з мереживними вставками та грубі сірі черевики.

"Я і кущик🗿", - мило і лаконічно підписала знімок донька Олі Полякової.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Краса Маша ти супер😍 🔥 🔥", "Потужно🔥", "Вауу💓💓💓💓❤️❤️😍😍😍", "Супер копія мамулик😉 🤗 💝 💋 😘", "Поєднання Маші і трави це щось😂 😍", "Фото нереально красиві👍", "Дуже красиво👍 😍", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що раніше Маша Полякова показала, як проводить останні теплі деньки перед настанням справжньої осінньої погоди і перших похолодань.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна Маша Полякова виклала досить сміливе фото в рожевому купальнику.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової осідлала сталевого коня: "Захоплююче і страшно".