Маша Полякова - 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію шанувальників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька фотографій, на яких з'явилася в яскравому дорослому образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Маша відображена, сидячи на якомусь тканинному тлі, перед камерою вона з'явилася в цікавому вбранні. На ній коротка чорна спідничка і незвичайний світлий топ на ланцюжок-бретельках, поверх якого вона накинула білу сорочку з короткими рукавами. Волосся дівчини розпущені і трохи розпатлане, на її обличчі яскравий макіяж, а на шиї масивне намисто. У підписі до публікації Полякова-молодша написала: "А який ваш улюблений табір?". Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати ці фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.