Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95", "Ліга сміху" і "Країна У" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу знаменитість виклав кумедний знімок із закулісся зйомок "Кварталу". Гуморист позує перед камерою в білому халаті і з рушником на голові. Юрій з посмішкою дивиться в об'єктив і корчить смішну гримасу.

"Кожен раз перед сценою приймаю купіль)))", - пожартував Ткач, явно натякаючи на улюблене заняття балерини Анастасії Волочкової.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ви пам'ятаєте фільм - Здрастуйте! Я ваша тітка.. 😜 😂", "Юрчик супер👏", "А я така сильно красива😂 😂 😂", "І хто такий гарний", "Я тебе обожнюю", "😂шедеврально", "Чертовски хороший! 👏👏👏👏👏❤️❤️❤️", "Дуже класний концерт!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, нещодавно стали відомі всі зіркові учасники команд найзагадковішого шоу цієї осені "Маскарад", яке покажуть на телеканалі "1+1".

    Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-донька Юрія Ткача з "Кварталу 95" приготувала таткові торт з медуз: "Проткнула травою".

    Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з " Кварталу 95 "зачарував своєю міні-копією на відпочинку: "Серйозні, шо капець".