Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася анонсом свого авторського шоу про виховання дітей "Регіна +1".

Читайте Знай в Google News!

Цього разу гостею телепередачі стала популярна російська співачка Юлія Савічева, з якою Тодоренко приготувала сніданок і зробила гімнастику біля спеціального станка. Крім того, знаменитості разом зробили запіканку без цукру і обговорили, як непросто поєднувати роботу і турботу про сім'ю.

"#Регіна + 1 , Субота, 9:30 🕤 на каналі @fridaytv @regina_plus1 - шоу для молодих мам)", - написала ведуча.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Регіна супер👏 🏻", "Я Вас люблю🤗 Регіна Юля💔 💔", "Кльові Такі🔥 🔥 🔥 😘", " Регіна.... ну і рот у тебе", "Я хоч і не мама, але мені смішно😂", - відзначили в коментарях під анонсом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко запустила свій великий осінній конкурс, в якому вирішила розіграти серед підписників понад 100 подарунків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками враженнями від проекту "Льодовиковий період", в якому бере участь в парі з Романом Костомаровим.

Також портал Знай.uа писав, як Регіна Тодоренко зворушила кмітливістю дворічного сина: "Тато бубух".