Відомий російський виконавець Микола Басков, якому заборонений в'їзд в Україну, сильно схуд на самоізоляції, чим неодмінно хвалиться в соцмережі, викладаючи все нові і нові фотографії. Так, цього разу головний натуральний блондин РФ показав неоднозначне фото з українською співачкою Ані Лорак.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке Басков зробив сам, вони з ані позують в якійсь дивній локації, і притискаються один до одного. Артисти з'явилися перед камерою в ошатних образах, Микола в білій сорочці і темному піджаку, Лорак в чорній кофтині і картатому піджаку, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Басков написав: "Две звезды – две светлых повести. В своей любви, как в невесомости. Два голоса среди молчания. В небесном храме звезд венчание…с @anilorak". Фанати в захваті від нового фото артиста, його і Лорак завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Басков з'явився в компанії напівголого пузатого чоловіки і заговорив про великі плани на нього.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Басков показав, як Лорак спить з молодим бойфрендом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Басков жорстко накинувся на Полякову.