Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер вона повернулася і вже показує знімки з України.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала в соцмережі, вона відображена в цікавій локації під назвою PARK3020. Це перший публічний парк сучасної української скульптури у Львові. Перед камерою співачка з'явилася у світлому брючному костюмі оверсайз, під піджаком якого видно чорний топ. У підписі до фото Джамала поділилася враженнями від відвідування парку. "Знаю, що дуже багато людей і довгий час готували цей проект! Нам дуже не вистачало такого простору. І як круто, що підтримку отримали молоді скульптори і художники нашої країни. Спочатку думала написати про кожен експонат. Але просто хочу, щоб ви побачили це своїми очима! Це в Україні, їхати не так далеко, вхід вільний. Можна подивитися, можна надихнутися", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.