Надя Дорофєєва і Позитив повідомили про подальшу долю групи "Время и Стекло". Детальніше вони розповіли в ефірі програми "Світське життя".

Катерина Осадча в рамках програми "Світське життя" взяла інтерв'ю у Олексія Завгороднього і Наді Дорофєєвої, які є учасниками групи "Время и Стекло". Нещодавно виконавці заявили фанатам, що їх спільна творчість тривати не буде і група, яка полюбилася багатьом, розпадається.

Однак, навіть після такої заяви зірки на всіх концертах і заходах виступають разом, що змусило фанатів спантеличиться. Питанням: "Чому ви все ще разом?" задалася і Катя Осадча.

"До грудня місяця ми чекаємо корпоративів. Будь ласка, телефонуйте, замовляйте, тому що ми працюємо до грудня. І в грудні також. І в новорічну ніч", - заявила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після Позитив також підкреслив, що у групи "Время и Стекло" незабаром буде тур по Україні.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва зачарувала українців танцями і жіночним образом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Дантес поділився першим випуском захоплюючого проекту.

Також Знай.иа писав, що Дорофєєва наостанок потерлася про позитиву прямо в метро.