Відомий український репер і шоумен Потап розповів, як провів День незалежності і як відсвяткував отримання звання заслуженого артиста України. Цим він поділився в ефірі програми "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що на концерті на День незалежності України Олексій Потапенко виконав пісню Павла Зіброва "Хрещатик", що було для нього незвичайним досвідом. Артист розповів, що звик виконувати пісні свого колеги лише в караоке, коли вже неабияк випив. І тим не менш, Потап був радий, що йому випала саме така пісня, оскільки він корінний киянин.

Катерина Осадча поцікавилася у шоумена, як він відреагував на вручення йому звання заслуженого артиста України Володимиром Зеленським на День Конституції. Більш того, телеведуча нагадала Потапу, що ще кілька років тому він запевнив її, що не прийме нагороду.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потап пояснив, що тоді мав на увазі звання "народного артиста України" і його він як і раніше приймати не збирається. А ось що стосується заслуженого артиста, то йому було дуже важливо отримати цю нагороду, як першому українському реперу.

На питання, як він відсвяткував новий титул, Потап розповів, що протягом декількох тижнів трохи випивав з друзями і за підсумком вихлестав близько 3 літрів українського вина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Потап показав дивне відео в соцмережі, яке схвилювало фанатів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Настя Каменських показала приховані таланти Потапа, про які сама не здогадувалася.

Також Знай.иа писав, що Потап викладав українцям уроки стилю.